SUBWAY® restorānos var izvēlēties garšīgas un veselīgas maizītes, kas svaigas tiek pagatavotas pircēju acu priekšā atbilstoši viņu vēlmēm.
SUBWAY® franšīze ir viens no drošākajiem un ātrākajiem veidiem uzsākt savu biznesu.
 

SUBWAY® restorāni ir pazīstami visā pasaulē ar savām maizītēm jeb “sendvičiem” (angl.sandwich). Jums ir iespēja pasūtīt tieši tādu sendviču, kādu vēlaties, un tas nekavējoties tiks pagatavots Jūsu acu priekšā. Apmeklējot SUBWAY® restorānu, Jūs varat izvēlēties gan maizi, no kuras tiks pagatavots Jūsu sendvičs, gan pildījumu, kāds Jums labāk patīk. Piedāvājumā ir svaigi dārzeņi, dažādu gaļu un desu veidi, mērces un svaiga, uz vietas cepta maize. Šai unikālajai ēdināšanas koncepcijai ir milzīgs piekritēju loks visā pasaulē. SUBWAY® ar gandrīz 45 tūkstošiem restorānu 112 valstīs ir lielākais ēdināšanas tīkls pasaulē .

Latvijā SUBWAY® tīkls ienāca salīdzinoši nesen – 2014.gada jūlijā, taču uz doto brīdi jau ir atvērti un veiksmīgi darbojas 7 restorāni. Augot zīmola atpazīstamībai Latvijas tirgū un pieprasījumam pēc SUBWAY® ēdieniem, uzņēmums saskata plašas tālākas attīstības iespējas, turklāt ne tikai Rīgā, bet arī reģionos.

SUBWAY® franšīze soli pa solim

1. Kā es varu kļūt par SUBWAY® franšīzes ņēmēju?

SUBWAY® licenci var iegādāties teju ikviens cilvēks, kas vēlas uzsākt savu uzņēmējdarbību. SUBWAY® partneriem pat nav nepieciešama iepriekšēja pieredze uzņēmējdarbībā vai ēdināšanā. SUBWAY® nodrošina gan jaunos, gan esošos franšīzes partnerus ar pilnvērtīgu un nepārtrauktu atbalstu jau no paša sadarbības uzsākšanas brīža. Un patīkamā ziņa ir - restorāna īpašnieks vienmēr ir SUBWAY® franšīzes ņēmējs!

2. Cik naudas man ir nepieciešams, lai iegādātos SUBWAY® franšīzi un atvērtu savu restorānu?

SUBWAY® franšīzes maksa ir viena no zemākajām visā franšīzes sektorā – 7’500EUR. Par katra nākamā restorāna atvēršanu būs jāmaksā tikai puse no šīs summas. Ieguldījumi restorāna izveidē arī ir salīdzinoši zemi, jo nav nepieciešamas plašas tehnoloģiskās (ēdienu gatavošanas) zonas un iekārtas, kā tas ir citos restorānos. Kopējais ieguldījumu apjoms ir atkarīgs no restorāna atrašanās vietas, telpu lieluma un stāvokļa.Latvijā tas vidēji ir no 90’000-150’000EUR.

3. Kurā vietā man atvērt SUBWAY® restorānu?

Vairums SUBWAY® restorānu tiek atvērti tirdzniecības centros un uz aktīvām ielām. Šādas vietas mēs saucam par “tradicionālām” atrašanās vietām. Taču plašas iespējas biznesam paver arī “netradicionālās” vietā, tādas kā slimnīcas, lidostas, biroju centri, degvielas uzpildes stacijas, universitātes un citas. SUBWAY® rūpīgi palīdz izvērtēt katras potenciālās atrašanās vietas atbilstību restorāna atvēršanai. Gadījumos, kad labā vietā nav pieejamas pietiekami lielas telpas, pastāv iespēja arī atvērt nelielu “satelītkonceptu”. Kopumā vietu izvēles ziņā SUBWAY® ir viselastīgākā un franšīzes ņēmējiem dradzīgākā pieeja.

4. Kā SUBWAY® man palīdzēs ar biznesa uzsākšanu un vadīšanu?

SUBWAY® tīkls ir ieintersēts katra partnera panākumos, līdz ar to franšīzes ņēmējiem atbalsts tiek sniegts ik uz soļa, sākot jau ar pirmo sadarbības dienu. Uzņēmums nodrošina apmācības, pieeju vadības un operacionālajām vadlīnijām, palīdzību ar telpu piemeklēšanu un nomas līgumu pārrunām, telpu plānošanu, dizainu, restorāna atvēršanu un ikdienas darbību.

Ar ko sākt?

Ja vēlaties iegūt papildus informāciju par SUBWAY® franšīzi un investīcijām, lūdzu, aizpildiet zemākesošo anketu un ar jums sazināsies SUBWAY® attīstības vadītājs.


Uzzināt vairāk
Ja vēlaties saņemt papildus informāciju, aizpildiet kontaktformu. Informācija tiks nosūtīta tieši Subway.
Uzzināt vairāk
Contact information
Contact information
If you see this, leave this form field blank